Joulukuu on taas täällä. Viikonloppu alkaa olemaan takanapäin ja 5vkon työssäoppiminenkin loppui perjantaina. Haikeeta oli lähteä, aika meni nopeasti ja työpaikka aivan mahtava! =)
Olin ensin päättänyt vähän nollata tilannetta ja ottaa muutaman lonkeron viikonloppuna. Viime viikot on ollut aika rankkoja, mutta nyt on taas aivan eri fiils.

Perjantaina olin kuskina, pienessä flunssassa tosin, mutta eipä se juuri haitannut. Lauantaina veljen likan 6v synttreille, sieltä suoraan serkkupojan luokse ja illalla kuskiksi. Istuttiin tosin iltaa ja vietettiin erään herran 30v kekkereitä. Singstar oli illan sana! :D
Tapasin myös erään mielenkiintoisen miehen. Huumorintajua riitti, tosi mukava jne. En vain nyt tiedä miten häneen pitäisi suhtautua. Olisi kiva tutustua häneen enemmänkin. Erittäin positiivinen kuva hänestä jäi kyllä! :) Nooh, ei kannata kiirehtiä. Hätiköimällä ei tule kuin kusipäisiä kakaroita, eikös se sanonta jotenkin niin mene? Aika näyttää!

Nyt on sunnutai ilta, tai puolilla öin ollaan jo. Selvinpäin koko viikonlopun, eilen olen saanut nauraa oikein kunnolla. En edes muista milloin olen nauranut niin paljon kuin eilen!! :) Hyvä seura ja iloinen fiilis niin mikäs sen mukavempaa! ;)

Huomenna onkin yllärinä vapaapäivä. Kelpaa! :P
Kouluhommia tosin riittää jo ihan muutenkin..

Jos nyt kuitenkin menisi nukkumaan niin pääsee suhteellisen ajoissa ylös taas. Viime yönäkin venui puoli viiteen se nukkumaan meno.... :)

Niin, ja siis fiilis on aivan mahtava, vaikka kouluasiat stressaavatkin. Uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita elämääni! Varsinkin jos kyse on noinkin hyvästä ilmapiiristä ja ihanista ihmisistä, kuin nyt on ollut tänä viikonloppuna!!
Hauskaa alkavaa Joulun odotusta! <3

Terkuin,
Elämä hymyilee sittenkin

 

Ps. Heittäkää toki kommentteja yms tulemaan, luen niitä mielelläni! :)