Holaa!
Vuosi lähenee loppuaan ja joulukin meni jo. Auto hajos aattoiltana ja vast ens maanantaina menee korjaamolle. Oon lievästi sanotttuna ollut jumissa kotona viimiset kolme päivää. Jos johki haluan mennä, niin oon täysin toisten armoilla et saan kyydin. Autoo en näköjään saa mistään lainaksikaan kun velikin menny lainaamaan toista autoaan pikkuveljelleen joka just saanu kortin ja lähti hesaan... Et se siittä sitten...

Joo viikonloppu edessä, aika hiljasta varmaan tulee olemaan...Joskos sais jonkun piipahtaan täälläkin päin niin ois ihan kiva. Eilen sentään kävi pari kaveria. Ja joulupäivänä yks kaveri käski ottaa taksin ja mennä heille ottaa vähän punsia. Nooh kysyin et ooks ihan tosisaan ni totes vaa et eksä vieläkään sitä taksia tilannu :D Eli sinne sitten menin..

Jos sitä ajankuluks sitten vaik kirjottais yhen esseen tässä välissä, ja sit kattois vaikka jotain leffaa. Toi ilmakin on niin kurja, vettä sataa kaatamalla ja tuulee niin pirusti, ettei ihan heti tee mieli lähtee kävelemäänkään..

Hyvää viikonloppua kaikille,

Perdido